Raviolis dolços de poma i panses

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Versió dolça de raviolis amb farciment dolç, gràcies a les panses de Corint i a l'estèvia. Entretinguts de fer però amb un resultat que us deixarà satisfets!

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

4 pomes Golden pelades i trossejades
20 g de panses d

Elaboració

Coeu les pomes amb les panses, durant 45′, tapat, a foc lent. Evaporeu
Farciu 12 làmines de massa wonton.
Bulliu els raviolis 3′ en aigua lleugerament endolcida amb estèvia líquida. Escor…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat