Raviolis dolços de poma i panses

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Versió dolça de raviolis amb farciment dolç, gràcies a les panses de Corint i a l'estèvia. Entretinguts de fer però amb un resultat que us deixarà satisfets!

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

  • 4 pomes Golden pelades i trossejades
  • 20 g de panses de Corint
  • 12 làmines de massa wonton
  • estèvia líquida
  • nata vegetal
  • extracte de xicoira

Dieta

  • Omnívora
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Raviolis dolços de poma i panses

Plat principal  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 15 minuts

Versió dolça de raviolis amb farciment dolç, gràcies a les panses de Corint i a l'estèvia. Entretinguts de fer però amb un resultat que us deixarà satisfets!


Ingredients

  • 4 pomes Golden pelades i trossejades
  • 20 g de panses de Corint
  • 12 làmines de massa wonton
  • estèvia líquida
  • nata vegetal
  • extracte de xicoira

Elaboració

  1. Coeu les pomes amb les panses, durant 45', tapat, a foc lent. Evaporeu
  2. Farciu 12 làmines de massa wonton.
  3. Bulliu els raviolis 3' en aigua lleugerament endolcida amb estèvia líquida. Escorreu-los.
  4. Emplateu-los i napeu-los amb nata vegetal aromatitzada amb extracte de xicoira.
  5. Serviu-los tebis.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Coeu les pomes amb les panses, durant 45′, tapat, a foc lent. Evaporeu
  2. Farciu 12 làmines de massa wonton.
  3. Bulliu els raviolis 3′ en aigua lleugerament endolcida amb estèvia líquida. Escorreu-los.
  4. Emplateu-los i napeu-los amb nata vegetal aromatitzada amb extracte de xicoira.
  5. Serviu-los tebis.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat