Raviolis dolços de poma i panses

Inici  ›  Receptes 4 de juny 2012 | Actualitzat el 5 de juliol 2017

Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

 

La recepta

Raviolis dolços de poma i panses

6 racions

Llest en 75 minuts

Cost: 4 euros

Foto: Pau Esculies

Ingredients

  • 4 pomes Golden pelades i trossejades
  • 20 g de panses de Corint
  • 12 làmines de massa wonton
  • estèvia líquida
  • nata vegetal
  • extracte de xicoira
  • raviolis

Elaboració

  1. Coeu les pomes amb les panses, durant 45′, tapat, a foc lent. Evaporeu
  2. Farciu 12 làmines de massa wonton.
  3. Bulliu els raviolis 3′ en aigua lleugerament endolcida amb estèvia líquida. Escorreu-los.
  4. Emplateu-los i napeu-los amb nata vegetal aromatitzada amb extracte de xicoira.
  5. Serviu-los tebis.

 

 

PUBLICITAT

portada  —  amunt

portada  —  amunt

Raviolis dolços de poma i panses

Inici  ›  Receptes 4 de juny 2012 | Actualitzat el 5 de juliol 2017

Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

 

La recepta

Raviolis dolços de poma i panses

6 racions

Llest en 75 minuts

Cost: 4 euros

Foto: Pau Esculies

Ingredients

  • 4 pomes Golden pelades i trossejades
  • 20 g de panses de Corint
  • 12 làmines de massa wonton
  • estèvia líquida
  • nata vegetal
  • extracte de xicoira
  • raviolis

Elaboració

  1. Coeu les pomes amb les panses, durant 45′, tapat, a foc lent. Evaporeu
  2. Farciu 12 làmines de massa wonton.
  3. Bulliu els raviolis 3′ en aigua lleugerament endolcida amb estèvia líquida. Escorreu-los.
  4. Emplateu-los i napeu-los amb nata vegetal aromatitzada amb extracte de xicoira.
  5. Serviu-los tebis.

 

 

PUBLICITAT

portada  —  amunt