Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

 

La recepta

Tres melons en broqueta

4 racions 

-És el postre de festa i per lluir-te un dia que vagis a un mercat com La Boqueria.

-Una recepta refrescant, fàcil, rápida i colorida.

Foto: Pau Esculies

Ingredients:

  • 1 meló Cantaloup
  • ½ meló pell de granota
  • 1 meló Gàl·lia
  • 4 broquetes de gusta
  • Sal grisa
  • Juliana de menta fresca o de melissa

Elaboració:

  1. Agafeu els tres melons i feu boletes de la polpa amb un bolejador gros.
  2. Tritureu els retalls per separat.
  3. Munteu 4 broquetes de fusta alternant les boletes de cada varietat de meló.
  4. Als plats de postres de servei, poseu una cullerada sopera de cada coulis de meló, l’una alcostat de l’altra, com si fos una sanefa.
  5. Dipositeu cada broqueta sobre la sanefa de coulis.
  6. Empolvoreu una mica de sal grisa i una juliana de menta fresca o de melissa.

 

 

Comentaris

PUBLICITAT

amunt

amunt