Crema de gallina

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Per la combinació de l'alga kombu, les hortalisses ecològiques i la gallina ecològica, a més de depuratiu, aquest caldo és nutritiu i remineralitzant, excel·lent per calmar el sistema nerviós.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    3 hores
© Pau Esculies

Ingredients

1 pit de gallina ecològica
10 cm de kombu de Galíci

Elaboració

Poseu la gallina i la kombu a l’olla amb l’aigua a temperatura ambient. Tapeu, feu que arrenqui el bull i deixeu-ho coure a foc suau: bullit, entre 1-2 hores; a pressió 30 minuts.
Renteu i…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat