Bunyols de bacallà

Aperitius  |  Bernard Benbassat

El bacallà és ric en proteïnes d'elevat valor biològic i el seu contingut de vitamina A el fa especialment apropiat en els períodes de creixement. Podeu menjar algun fregit, de tant en tant, però sempre amb moderació!

  • Racions:
    20 unitats
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    40 minuts + 24 h congelació
© Pau Esculies

Ingredients

400 g de bacallà al punt de sal
40 g d’oli d’oliva p

Elaboració

Poseu en una cassola el bacallà, molt escorregut, l’oli  i un gra d’all pelat, xafat.
Coeu-ho 8’ tapat a foc molt lent.
Escorreu.
Lligueu el brou amb 8 g de kudzú desfet en una mic…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat