Tàrtar d’algues casolà

Aperitius  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

El tàrtar és una manera deliciosa de consumir algues. Les seves propietats nutricionals afavoreixen l’estimulació del metabolisme, la circulació i ajuden a controlar el pes, al mateix temps que activen les defenses.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

50 g d’algues de Galícia fresques en salmorra
1 es

Elaboració

Marineu la ceba i l’all amb un pessic de sal i una cullerada de vinagre.
Esbandiu les algues tres vegades per dessalar-les i escorreu-les bé abans de picar-les amb un ganivet.
Barregeu to…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat