Nyàmeres en vinagre

Aperitius, Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Si us agraden les cebetes o cogombrets en vinagre, les nyàmeres us encantaran perquè aporten un cruixent que realment fa “crec”.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

250 g de nyàmeres tendres
500 ml de vinagre de poma

Elaboració

Renteu bé les nyàmeres, fregant-les amb un raspallet per eliminar-ne la terra, i talleu-les a rodanxes fines.
Poseu-les dins un pot de vidre amb el pebre i cobriu-les amb la barreja de vinagr…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat