Endívies a la planxa

Plat principal, Aperitius  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Un plat de verdura ràpid de preparar i de coure, que resulta excel·lent per l’efecte depuratiu del fetge associat al seu sabor amargant.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

4 endívies
1 cullerada d’oli d’oliva verge extra

Elaboració

Talleu les endívies per la meitat longitudinalment i unteu-les d’oli.
Enrossiu-les per una banda a la planxa calenta, tombeu-les i ruixeu-les amb vinagre d’ume.
Quan comencin a enrossir…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat