Vedella melosa amb xips de nyàmeres

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Sabeu cuinar galtes de vedella? La clau és cuinar-les molt bé. Aquesta deliciosa recepta és d'alt nivell i alhora assequible per a tots els amateurs de la cuina.

  • Racions:
    8
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 h 30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Per a la vedella

60 g d’oli de girasol de primera press

Elaboració

Per a la vedella

Escalfeu l’oli en una olla a pressió. Daureu les galtes per totes les seves cares. Decanteu-les i amb el mateix greix de les galtes, daureu primer la ceba.
Afegiu el xampiny…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat