Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada. La naturalitat, la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com
La recepta
Sopa de cereals i castanyes
Per a 4 persones
-És la sopa ideal pels dies més freds de l’hivern.
-Ull! És una receta no apta per a celíacs.
-Les castanyes ens aporten combustible de qualitat perquè l’organisme funcioni a ple rendiment diverses hores.

Foto: Pau Esculies
Ingredients:
- 100 g de flocs de blat de moro
- 25 g d’espelta inflada
- 50 g de segó de civada
- 200 g de castanyes
- 500 g de llet vegetal
- 40 g de panses de Corint
- Canyella
- Clau d’olor
Elaboració:
- Ajunteu els flocs de blat de moro, l’espelta inflada, el segó de civada, les castanyes bullides i pelades, la llet vegetal bullent, les panses, pessics de canyella i clau d’olor.
- Remeneu-ho.
- Preneu-vos la sopa tot seguit.