Sopa de cereals i castanyes

Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

Recepta per descobrir una nova manera de cuinar i menjar castanyes, que ens aporten combustible de qualitat per a què l’organisme funcioni a ple rendiment diverses hores. És la sopa ideal pels dies més freds de l'hivern.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

100 g de flocs de blat de moro
25 g d’espelta inflada

Elaboració

Ajunteu els flocs de blat de moro, l’espelta inflada, el segó de civada, les castanyes bullides i pelades, la llet vegetal bullent, les panses, pessics de canyella i clau d’olor.
Remeneu-h…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat