Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

 

La recepta

Sopa de cereals i castanyes

Per a 4 persones

-És la sopa ideal pels dies més freds de l’hivern.

-Ull! És una receta no apta per a celíacs.

-Les castanyes ens aporten combustible de qualitat perquè l’organisme funcioni a ple rendiment diverses hores.

Foto: Pau Esculies

Ingredients:

  • 100 g de flocs de blat de moro
  • 25 g d’espelta inflada
  • 50 g de segó de civada
  • 200 g de castanyes
  • 500 g de llet vegetal
  • 40 g de panses de Corint
  • Canyella
  • Clau d’olor

Elaboració:

  1. Ajunteu els flocs de blat de moro, l’espelta inflada, el segó de civada, les castanyes bullides i pelades, la llet vegetal bullent, les panses, pessics de canyella i clau d’olor.
  2. Remeneu-ho.
  3. Preneu-vos la sopa tot seguit.
PUBLICITAT

portada  —  amunt