Esqueixada amb fruita

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Una variant de la popular esquixada; combina el sabor salat del bacallà amb la dolçor de la fruita de temporada que escolliu. Un plat ideal per als mesoso de més calor

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

  • 720 g de bacallà esqueixat
  • 65 g d’oli d’oliva ppf
  • 720 g de fruita fresca de temporada
  • Pebre mòlt
  • Aigua de menta (menta fresca macerada en aigua a la nevera durant 24 hores)

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Esqueixada amb fruita

Plat principal  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Una variant de la popular esquixada; combina el sabor salat del bacallà amb la dolçor de la fruita de temporada que escolliu. Un plat ideal per als mesoso de més calor


Ingredients

  • 720 g de bacallà esqueixat
  • 65 g d'oli d'oliva ppf
  • 720 g de fruita fresca de temporada
  • Pebre mòlt
  • Aigua de menta (menta fresca macerada en aigua a la nevera durant 24 hores)

Elaboració

  1. Ajunteu el bacallà esqueixat un punt salat amb l'oli d'oliva ppf.
  2. Macereu-ho mitja hora.
  3. Afegiu-hi la fruita fresca de temporada (meló, síndria, préssec, cireres desossades...) a trossets i una mica de pebre mòlt. Remeneu-ho.
  4. Serviu-ho fresc amb aigua de menta.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Ajunteu el bacallà esqueixat un punt salat amb l’oli d’oliva ppf.
  2. Macereu-ho mitja hora.
  3. Afegiu-hi la fruita fresca de temporada (meló, síndria, préssec, cireres desossades…) a trossets i una mica de pebre mòlt. Remeneu-ho.
  4. Serviu-ho fresc amb aigua de menta.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat