Esqueixada amb fruita

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Una variant de la popular esquixada; combina el sabor salat del bacallà amb la dolçor de la fruita de temporada que escolliu. Un plat ideal per als mesoso de més calor

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

720 g de bacallà esqueixat
65 g d’oli d’oliva ppf

Elaboració

Ajunteu el bacallà esqueixat un punt salat amb l’oli d’oliva ppf.
Macereu-ho mitja hora.
Afegiu-hi la fruita fresca de temporada (meló, síndria, préssec, cireres desossades…) a trosset…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat