Esqueixada amb fruita

Inici  ›  Receptes 24 de juliol 2012 | Actualitzat el 5 de juliol 2017

Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

 

La recepta

Esqueixada amb fruita

6 racions
Llest en 30 minuts
Cost: 16 euros

Ingredients

  • 720 g de bacallà esqueixat
  • 65 g d’oli d’oliva ppf
  • 720 g de fruita fresca de temporada
  • pebre mòlt
  • aigua de menta (menta fresca macerada en aigua a la nevera durant 24 hores)

Elaboració

  1. Ajunteu el bacallà esqueixat un punt salat amb l’oli d’oliva ppf.
  2. Macereu-ho mitja hora.
  3. Afegiu-hi la fruita fresca de temporada (meló, síndria, préssec, cireres desossades…) a trossets i una mica de pebre mòlt. Remeneu-ho.
  4. Serviu-ho fresc amb aigua de menta.

PUBLICITAT

portada  —  amunt

portada  —  amunt

Esqueixada amb fruita

Inici  ›  Receptes 24 de juliol 2012 | Actualitzat el 5 de juliol 2017

Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

 

La recepta

Esqueixada amb fruita

6 racions
Llest en 30 minuts
Cost: 16 euros

Ingredients

  • 720 g de bacallà esqueixat
  • 65 g d’oli d’oliva ppf
  • 720 g de fruita fresca de temporada
  • pebre mòlt
  • aigua de menta (menta fresca macerada en aigua a la nevera durant 24 hores)

Elaboració

  1. Ajunteu el bacallà esqueixat un punt salat amb l’oli d’oliva ppf.
  2. Macereu-ho mitja hora.
  3. Afegiu-hi la fruita fresca de temporada (meló, síndria, préssec, cireres desossades…) a trossets i una mica de pebre mòlt. Remeneu-ho.
  4. Serviu-ho fresc amb aigua de menta.

PUBLICITAT

portada  —  amunt