Torradeta amb foie de mar i tàrtar d’algues

Aperitius  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Voleu sorprendre amb una delicatessen que segur que els teus comensals no han provat mai? Torradeta amb foie de mar i tàrtar d'algues. Una combinació excel·lent per reforçar-nos interiorment. I que a més, és exquisit!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 - 20 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 llauna de fetge de rap al natural PortoMuiños 
1

Elaboració

Traieu el fetge de rap de la llauna vigilant que no es trenqui.
Talleu-lo en vuit trossos i deixeu-lo a temperatura ambient.
Cobriu cada torrada amb una cullerada de tàrtar d’algues i pos…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat