Galetes salades integrals

Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

Per fi una recepta de galetes saludables, llamineres per a petits i grans. Una bona alternativa per picar entre hores o per servir a les postres. I, a més, molt fàcils de fer!

  • Racions:
    14 - 20 unitats
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 h 15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

  • 60 g de farina de blat
  • 60 g de farina de sègol
  • 60 g de farina de fajol (totes 3 integrals)
  • 3 g de sal grisa
  • 20 g de ceba deshidratada torrada en pols
  • 30 g de llavors de sèsam torrades
  • 10 g de llavors xia
  • 20 g de llavors de lli
  • 15 g de germen de blat
  • 15 g de lecitina de soja
  • 15 g de llevat de cervesa desamargada
  • 25 g de cep sec en pols
  • 95 g d’oli d’oliva ppf
  • 45 g de caldo de verdura o aigua
  • 40 g de xarop de poma

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Galetes salades integrals

Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    14 - 20 unitats
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 h 15 minuts

Per fi una recepta de galetes saludables, llamineres per a petits i grans. Una bona alternativa per picar entre hores o per servir a les postres. I, a més, molt fàcils de fer!


Ingredients

  • 60 g de farina de blat
  • 60 g de farina de sègol
  • 60 g de farina de fajol (totes 3 integrals)
  • 3 g de sal grisa
  • 20 g de ceba deshidratada torrada en pols
  • 30 g de llavors de sèsam torrades
  • 10 g de llavors xia
  • 20 g de llavors de lli
  • 15 g de germen de blat
  • 15 g de lecitina de soja
  • 15 g de llevat de cervesa desamargada
  • 25 g de cep sec en pols
  • 95 g d’oli d’oliva ppf
  • 45 g de caldo de verdura o aigua
  • 40 g de xarop de poma

Elaboració

  1. Ajunteu-ho tot en un bol i barregeu-ho. Pasteu-ho sense passar-vos.
  2. Estireu la massa sobre paper sulfurat amb tres mil·límetres de gruix. Talleu les galetes al gust.
  3. Torneu a pastar els retalls i repetiu la mateixa operació.
  4. Empolvoreu-hi sèsam per sobre i passeu-hi suaument el corró per clavar-lo a la massa, sense deformar les galetes.
  5. Enforneu-les 25’ a 180º turbo.
  6. Es pot substituir el cep sec en pols per oliva negra d’Aragó sense os, deshidratada i mòlta.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Ajunteu-ho tot en un bol i barregeu-ho. Pasteu-ho sense passar-vos.
  2. Estireu la massa sobre paper sulfurat amb tres mil·límetres de gruix. Talleu les galetes al gust.
  3. Torneu a pastar els retalls i repetiu la mateixa operació.
  4. Empolvoreu-hi sèsam per sobre i passeu-hi suaument el corró per clavar-lo a la massa, sense deformar les galetes.
  5. Enforneu-les 25’ a 180º turbo.
  6. Es pot substituir el cep sec en pols per oliva negra d’Aragó sense os, deshidratada i mòlta.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat