Espirals de llentia vermella i tàperes

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

La pasta elaborada amb llentia vermella resulta una alternativa fàcil i nutritiva quan es vol pasta sense gluten.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

250 g d’espirals de llentia vermella
1 grapat de ru

Elaboració

Bulliu la pasta amb aigua salada durant cinc minuts.
Escorreu-la, passeu-la en un bol i amaniu-la immediatament amb una mica d’oli.
Barregeu-la amb les tàperes, els tomacons, les olives, …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat