Paté prebiòtic d’espagueti de mar i xia

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

La combinació de gel de xia amb mucílag d’alga és un dels plats favorits de la microbiota i si es condimenta amb un contrast de sabors, també serà el preferit dels vostres comensals.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 cullerada (15 ml) de llavors de xia
125 ml (½ vas)

Elaboració

Remulleu la xia amb l’aigua tèbia en un bol gran durant 15 minuts perquè generi mucílag.
Per dessalar l’alga: submergiu-la en aigua bona, remeneu i llenceu l’aigua; repetiu-ho 3 vegad…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat