Carxofes al vapor amb vinagreta de llimona

Aperitius  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Un entrant o acompanyament perfecte lleuger i deliciós. Si volguéssiu fer una truita de carxofes lleugera i depurativa, utilitzeu aquest mètode de cocció al vapor en lloc de fregir les carxofes.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

8 carxofes
Suc de ½ llimona
Sal marina fina
Pe

Elaboració

Talleu la base de les carxofes, traieu les fulles més dures i talleu-ne les puntes.
Lamineu-les tal com es veu a la foto i deixeu-les macerar uns minuts en aigua bona i llimona per evitar que…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat