Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

 

La recepta

Cereals cuits amb fruites seques polposes

8/10 racions

Un plat energètic i ric en proteïnes i vitamines.

Fet en 15 minuts!

Econòmic! Et costarà 2,50€ o 4,50€.

Foto: Pau Esculies

Ingredients

  • 100 gr de flocs fins d’avena
  • 1 llimona ratllada
  • Canyella en pols
  • 75 gr d’orellana d’albercoc
  • 75 gr de dàtil
  • 200 gr de nata de soja (opcional)

Elaboració

  1. Coeu 100 g de flocs fins d’avena en 1 L d’aigua durant 10’, a foc mitjà, després que arrenqui el bull.
  2. Apagueu el foc i afegiu-hi la ratlladura d’1 llimona, canyella en pols, 75 g d’orellana d’albercoc i 75 g de dàtil, tallats a trossos petits. Remeneu-ho i deixeu-ho reposar 15’ tapat.
  3. Opcionalment i per enriquir sabor i textura, hi podeu afegir 200 g de nata de soja després del repòs.
PUBLICITAT

portada  —  amunt