Cereals cuits amb fruites dessecades

Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

La civada es considera el cereal més complert, ja que és rica en proteïnes d'alta qualitat biològica, hidrats de carboni, greixos, vitamines, minerals i oligoelements. Mireu l'etiquetage per escollir l'opció sense gluten!

  • Racions:
    8 - 10
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

100 gr de flocs fins de civada *
1 llimona ratllada

Elaboració

Coeu 100 g de flocs fins de civada en 1 L d’aigua durant 10’, a foc mitjà, després que arrenqui el bull.
Apagueu el foc i afegiu-hi la ratlladura d’1 llimona, canyella en pols, 75 g …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat