Cereals cuits amb fruites dessecades

Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

La civada es considera el cereal més complert, ja que és rica en proteïnes d'alta qualitat biològica, hidrats de carboni, greixos, vitamines, minerals i oligoelements. Mireu l'etiquetage per escollir l'opció sense gluten!

  • Racions:
    8 - 10
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

  • 100 gr de flocs fins de civada *
  • 1 llimona ratllada
  • Canyella en pols
  • 75 gr d’orellana d’albercoc
  • 75 gr de dàtil
  • 200 gr de nata de soja (opcional)

* Escollir civada certificada si no es vol consumir gluten

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Cereals cuits amb fruites dessecades

Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    8 - 10
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

La civada es considera el cereal més complert, ja que és rica en proteïnes d'alta qualitat biològica, hidrats de carboni, greixos, vitamines, minerals i oligoelements. Mireu l'etiquetage per escollir l'opció sense gluten!


Ingredients

  • 100 gr de flocs fins de civada *
  • 1 llimona ratllada
  • Canyella en pols
  • 75 gr d'orellana d'albercoc
  • 75 gr de dàtil
  • 200 gr de nata de soja (opcional)
* Escollir civada certificada si no es vol consumir gluten

Elaboració

  1. Coeu 100 g de flocs fins de civada en 1 L d’aigua durant 10’, a foc mitjà, després que arrenqui el bull.
  2. Apagueu el foc i afegiu-hi la ratlladura d’1 llimona, canyella en pols, 75 g d’orellana d’albercoc i 75 g de dàtil, tallats a trossos petits.
  3. Remeneu-ho i deixeu-ho reposar 15’ tapat.
  4. Opcionalment, i per enriquir sabor i textura, hi podeu afegir 200 g de nata de soja després del repòs.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Coeu 100 g de flocs fins de civada en 1 L d’aigua durant 10’, a foc mitjà, després que arrenqui el bull.
  2. Apagueu el foc i afegiu-hi la ratlladura d’1 llimona, canyella en pols, 75 g d’orellana d’albercoc i 75 g de dàtil, tallats a trossos petits.
  3. Remeneu-ho i deixeu-ho reposar 15’ tapat.
  4. Opcionalment, i per enriquir sabor i textura, hi podeu afegir 200 g de nata de soja després del repòs.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat