Flam de pinya i coco

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

El flam d’agar-agar, kudzú i fruita és la combinació ideal per elaborar en pocs minuts unes postres refrescants, lleugeres i depuratives.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    20 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 vas (250 ml) de pinya natural ecològica (pelada i a t

Elaboració

Tritureu la pinya amb les orellanes i reserveu-ho.
Barregeu l’agar-agar, la sal, l’aigua i la llet de coco, i feu-ho bullir 2-3 minuts.
Aboqueu-hi el kudzú (ja diluït amb aigua) remena…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat