Sushi de shizo verda i eriçó de mar

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Voleu fer uns makis molt diferents dels convencionals? Doncs amb aquesta recepta podreu quedar com uns reis gràcies a les bondats de les algues, l'arròs integral, el concentrat d'atzavara, l'oli de sèsam i el tamari.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora
© Pau Esculies

Ingredients

PER A 24 PECES:
Arròs

240 g d’arròs integral bullit

Elaboració

Arròs

Agrupeu tots els ingredients. Remeneu.

Sushi

Cobriu les làmines d’alga Nori amb una capa molt fina d’arròs.
Enganxeu 3 fulles de shizo sobre cada làmina de Nori i arròs.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat