Sushi de shizo verda i eriçó de mar

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Voleu fer uns makis molt diferents dels convencionals? Doncs amb aquesta recepta podreu quedar com uns reis gràcies a les bondats de les algues, l'arròs integral, el concentrat d'atzavara, l'oli de sèsam i el tamari.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora
© Pau Esculies

Ingredients

PER A 24 PECES:

Arròs

  • 240 g d’arròs integral bullit
  • 20 g de vinagre d’arròs
  • 20 g de concentrat d’atzavara
  • Sal grisa fina

Sushi

  • 3 làmines d’alga Nori lleugerament torrades
  • 9 fulles de shizo verda
  • Els rovells de 9 eriçons de mar congelats

Servei

  • Oli de sèsam suau
  • Tamari

Dieta

  • Omnívora
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Sushi de shizo verda i eriçó de mar

Plat principal  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora

Voleu fer uns makis molt diferents dels convencionals? Doncs amb aquesta recepta podreu quedar com uns reis gràcies a les bondats de les algues, l'arròs integral, el concentrat d'atzavara, l'oli de sèsam i el tamari.


Ingredients

PER A 24 PECES:

Arròs

  • 240 g d'arròs integral bullit
  • 20 g de vinagre d'arròs
  • 20 g de concentrat d'atzavara
  • Sal grisa fina

Sushi

  • 3 làmines d'alga Nori lleugerament torrades
  • 9 fulles de shizo verda
  • Els rovells de 9 eriçons de mar congelats

Servei

  • Oli de sèsam suau
  • Tamari

Elaboració

Arròs

  1. Agrupeu tots els ingredients. Remeneu.

Sushi

  1. Cobriu les làmines d'alga Nori amb una capa molt fina d'arròs.
  2. Enganxeu 3 fulles de shizo sobre cada làmina de Nori i arròs.
  3. Acosteu 15 rovells d'eriçó sense descongelar sobre cada sanefa de shizo.
  4. Enrotlleu i comprimiu.

Servei

  1. Talleu els rotllos a rodanxes de 2 cm d'ample.
  2. Amaniu cada peça amb oli i Tamari, amb un comptagotes.
  3. Podeu servir les peces de sushi sobre un llit fumet lleuger amb safrà gelatinat, julivert sec en pols i una fulla de shizo verda.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

Arròs

  1. Agrupeu tots els ingredients. Remeneu.

Sushi

  1. Cobriu les làmines d’alga Nori amb una capa molt fina d’arròs.
  2. Enganxeu 3 fulles de shizo sobre cada làmina de Nori i arròs.
  3. Acosteu 15 rovells d’eriçó sense descongelar sobre cada sanefa de shizo.
  4. Enrotlleu i comprimiu.

Servei

  1. Talleu els rotllos a rodanxes de 2 cm d’ample.
  2. Amaniu cada peça amb oli i Tamari, amb un comptagotes.
  3. Podeu servir les peces de sushi sobre un llit fumet lleuger amb safrà gelatinat, julivert sec en pols i una fulla de shizo verda.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat