Galetes de sèsam, canyella i taronja

Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

Voleu cuinar galetes ben dolces i sense sucre? Voilà! aquí teniu una perfecta receta per tenirun caprici dolç sense tenir remordiments.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 h 10 minuts

Ingredients

140 g de concentrat d’atzavara
60 g de farina de blat

Elaboració

Bulliu els 140 g de concentrat d’atzavara fins que es torni de color de caramel i aboqueu-lo damunt d’una goma Silpat.
Deixeu-ho refredar i, un cop fred, tritureu-ho.
Fiqueu-ho en un bol…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat