Quallada d’ametlla

Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

Un dolç sense llet i sense sucre que conté ametlles que tenen un alt valor en proteïnes i poc continguts en carbohidrats. L'agar-agar és un gran espasant per les postres, conté poques calories i és una barreja de 8 algues diferents.

  • Racions:
    10
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 1 litre i 200 g de llet vegetal
  • 8 g d’agar-agar en pols
  • 300 g d’ametlla mòlta
  • 100 g de melassa de cereal
  • 10 gotes d’extracte d’ametlla amarga
  • Un pessic de sal grisa

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Quallada d’ametlla

Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    10
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Un dolç sense llet i sense sucre que conté ametlles que tenen un alt valor en proteïnes i poc continguts en carbohidrats. L'agar-agar és un gran espasant per les postres, conté poques calories i és una barreja de 8 algues diferents.


Ingredients

  • 1 litre i 200 g de llet vegetal
  • 8 g d'agar-agar en pols
  • 300 g d'ametlla mòlta
  • 100 g de melassa de cereal
  • 10 gotes d'extracte d'ametlla amarga
  • Un pessic de sal grisa

Elaboració

  1. Escalfeu la llet amb l'agar-agar en pols, sense parar de remenar amb vareta, fins que arrenqui el bull.
  2. Coeu-ho 3' a foc lent.
  3. Tritureu-ho amb 200 g més de llet vegetal, l'ametlla mòlta, la melasa, les 10 gotes d'extracte d'ametlla i un pessic de sal.
  4. Passeu la barreja per un colador xinès fi.
  5. Repartiu-la en 10 recipients.
  6. Poseu-hi film.
  7. Deixeu-la refredar a l'aire lliure i poseu-la a la nevera.
  8. Consumiu les quallades l'endemà.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Escalfeu la llet amb l’agar-agar en pols, sense parar de remenar amb vareta, fins que arrenqui el bull.
  2. Coeu-ho 3′ a foc lent.
  3. Tritureu-ho amb 200 g més de llet vegetal, l’ametlla mòlta, la melasa, les 10 gotes d’extracte d’ametlla i un pessic de sal.
  4. Passeu la barreja per un colador xinès fi.
  5. Repartiu-la en 10 recipients.
  6. Poseu-hi film.
  7. Deixeu-la refredar a l’aire lliure i poseu-la a la nevera.
  8. Consumiu les quallades l’endemà.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat