Pomes al forn farcides

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

La poma al forn, farcida o sense farcir, resulta unes postres o un berenar molt adequat, fàcil de digerir i relaxant.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

4 pomes ecològiques, madures rentades

Per al farcime

Elaboració

Escalfeu el forn a 200º i prepareu el farciment barrejant bé tots els  ingredients fins a obtenir una consistència de paté (no gaire espès perquè el forn l’assecarà).
Talleu horitzont…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat