Mango, pebre verd i coco

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

Unes postres delicioses, sanes i perfectes per refrescar-nos i aportar un plus de vitamines al nostre organisme. El pebre verd us ajudarà a digerir el mango i li donarà un toc picant molt interessant al conjunt.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

  • 1 kg de polpa de mango fresc molt madur, molt freda
  • 4 grans de pebre verd fresc
  • 1 pessic de sal grisa
  • 100g de polpa de coco fresc
  • 8 grans de pebre verd fresc.

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Mango, pebre verd i coco

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Unes postres delicioses, sanes i perfectes per refrescar-nos i aportar un plus de vitamines al nostre organisme. El pebre verd us ajudarà a digerir el mango i li donarà un toc picant molt interessant al conjunt.


Ingredients

  • 1 kg de polpa de mango fresc molt madur, molt freda
  • 4 grans de pebre verd fresc
  • 1 pessic de sal grisa
  • 100g de polpa de coco fresc
  • 8 grans de pebre verd fresc.

Elaboració

  1. Tritureu el mango i el coco per separat
  2. Repartiu el mango en 8 recipients.
  3. Feu una petita pila de coco ratllat al mig de la superfície del mango.
  4. Poseu un gra de pebre verd a sobre de cada recipient.
 

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Tritureu el mango i el coco per separat
  2. Repartiu el mango en 8 recipients.
  3. Feu una petita pila de coco ratllat al mig de la superfície del mango.
  4. Poseu un gra de pebre verd a sobre de cada recipient.

 

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat