Mango, pebre verd i coco

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

Unes postres delicioses, sanes i perfectes per refrescar-nos i aportar un plus de vitamines al nostre organisme. El pebre verd us ajudarà a digerir el mango i li donarà un toc picant molt interessant al conjunt.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 kg de polpa de mango fresc molt madur, molt freda
4

Elaboració

Tritureu el mango i el coco per separat
Repartiu el mango en 8 recipients.
Feu una petita pila de coco ratllat al mig de la superfície del mango.
Poseu un gra de pebre verd a sobre de ca…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat