Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea.

La recepta

Mango, pebre verd i coco

Per a 4 persones

-Unes postres gustoses i saludables, ideals per l’estiu.

– El pebre verd us ajudarà a digerir el mango i li donarà un toc picant molt interessant al conjunt.

– El mango és una fruita molt rica en vitamina C, vitamina A i fibra.

– El mango també té efectes depuratius i desintoxicants.

Foto: Pau Esculies

Ingredients

Mango

  • 1 kg de polpa de mango fresc molt madur, molt freda
  • 4 grans de pebre verd fresc
  • 1 pessic de sal grisa

Elaboració

  1. Tritureu tots els ingredients junts.

 

Coco

  • 100g de polpa de coco fresc

Elaboració

1. Ratlleu mol fi.

 

Presentació:

  • 8 grans de pebre verd fresc.
  1. Repartiu el mango en 8 recipients de servei.
  2. Feu una petita pila de coco ratllat al mig de la superfície del mango.

 

 

 

Comentaris
PUBLICITAT

amunt

amunt