Rotllets de poma, canyella i fruita seca

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Aquests rotllets fets amb paper d’arròs són els mateixos que serveixen per fer els clàssics rotllets de primavera vietnamites fregits, però en aquest cas en una versió lleugera i saludable.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Paper d’arròs (3 o 4 per persona)
2 pomes a làmin

Elaboració

Salteu les pomes amb la resta d’ingredients en una paella untada amb oli de coco, fins que comencin a estar toves. Deixeu-ho refredar una mica.
Remulleu el paper d’arròs un parell de minut…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat