Granola amb poma i canyella

Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una manera ràpida i sense complicacions per a preparar una granola ideal per esmorzar o berenar i que ens pot ajudar a aportar una textura cruixent a les cremes dolces, les compotes, els flams o les gelatines.

  • Racions:
    500 ml
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Per a la granola

250 ml de gra de fajol activat i deshi

Elaboració

Si teniu l’oli de coco sòlid, escalfeu-lo en un cassó amb 1 cullerada d’aigua calenta.
Tritureu els dàtils amb la poma, l’oli de coco desfet amb l’aigua calenta, el coco, la canyella…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat