Pizza marinera de polenta amb sardines i wakame

Pans, pizzes i similars, Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Alternativa a les pizzes tradicionals utilitzant la polenta, un ingredient sense gluten. Amb la combinació de wakame i sardines s’aconsegueix una pizza deliciosa i amb tot el sabor del mar.

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora
© Pau Esculies

Ingredients

Per a la base de polenta

1 vas (250 ml) de polenta ecol

Elaboració

Feu bullir 3 vasos d’aigua amb la cúrcuma i el pebre i poseu-ho al punt de sal. Talleu-ne l’ebullició amb el quart vas d’aigua i aneu afegint-hi la polenta a poc a poc, en forma de pluja, …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat