Crema de mango amb gelat d’alvocat i llimona

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory

Una manera fàcil i ràpida de preparar gelats i sorbets casolans sense lactis a partir de fruita fresca congelada a casa combinada amb el greix de l’alvocat i de l’oli de coco.

  • Racions:
  • Dificultat:
    Baixa
© Pau Esculies

Ingredients

Per al gelat d’alvocat

2 alvocats (150 g aproximadame

Elaboració

Per al gelat d’alvocat

Tritureu tots els ingredients fins a obtenir una crema homogènia. Poseu-ho a la geladora i, un cop fet el gelat, conserveu-ho al congelador.

Per a la crema de mango

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat