Hummus

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

Amb aquesta recepta aprendrem a fer hummus amb un reguitzell d'ingredients que el fan més gustós i complet com ara afegir-hi ceba deshidratada i una mica torrada o un combinat de farigola, comí i fonoll. Us quedarà deliciós!

  • Racions:
    8
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

  • 800 g de cigrons cuits
  • 30 g de ceba deshidratada
  • 60 g de pasta de sèsam (tahina)
  • 200 ml d’aigua de la cocció dels cigrons o de caldo de verdures
  • Farigola
  • Comí mòlt
  • 20 llavors de fonoll picades
  • ½ gra d’all
  • 50 ml de gira-sol ppf
  • 20 ml de tamari
  • la ratlladura d’una llimona
  • 30 ml de suc de llimona

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Hummus

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    8
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Amb aquesta recepta aprendrem a fer hummus amb un reguitzell d'ingredients que el fan més gustós i complet com ara afegir-hi ceba deshidratada i una mica torrada o un combinat de farigola, comí i fonoll. Us quedarà deliciós!


Ingredients

  • 800 g de cigrons cuits
  • 30 g de ceba deshidratada
  • 60 g de pasta de sèsam (tahina)
  • 200 ml d'aigua de la cocció dels cigrons o de caldo de verdures
  • Farigola
  • Comí mòlt
  • 20 llavors de fonoll picades
  • ½ gra d'all
  • 50 ml de gira-sol ppf
  • 20 ml de tamari
  • la ratlladura d'una llimona
  • 30 ml de suc de llimona

Elaboració

  1. Amb una batedora, tritureu els cigrons cuits, la ceba deshidratada una mica torrada.
  2. Afegiu la tahina i l'aigua de la cocció dels cigrons o els caldo de verdures i la resta d'ingredients.
  3. Tritureu-ho molt.
  4. Rectifiqueu-ho.
  5. Passeu-ho per un sedàs fi.
  6. Serviu-ho a temperatura ambient.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Amb una batedora, tritureu els cigrons cuits, la ceba deshidratada una mica torrada.
  2. Afegiu la tahina i l’aigua de la cocció dels cigrons o els caldo de verdures i la resta d’ingredients.
  3. Tritureu-ho molt.
  4. Rectifiqueu-ho.
  5. Passeu-ho per un sedàs fi.
  6. Serviu-ho a temperatura ambient.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat