Hummus

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

Amb aquesta recepta aprendrem a fer hummus amb un reguitzell d'ingredients que el fan més gustós i complet com ara afegir-hi ceba deshidratada i una mica torrada o un combinat de farigola, comí i fonoll. Us quedarà deliciós!

  • Racions:
    8
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

800 g de cigrons cuits
30 g de ceba deshidratada
6

Elaboració

Amb una batedora, tritureu els cigrons cuits, la ceba deshidratada una mica torrada.
Afegiu la tahina i l’aigua de la cocció dels cigrons o els caldo de verdures i la resta d’ingredients.
T…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat