Arròs ‘nerone’

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

L'arròs nerone és originari de la Xina, molt aromàtic i nutritiu. No s’ha de confondre amb l’arròs salvatge, també de color negre, però que en realitat no és un arròs.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora
© Pau Esculies

Ingredients

1 vas d’arròs negre
2 vasos d’aigua bona
Oli

Elaboració

Poseu 2 vasos d’aigua bona en un cassó, tapeu-lo i feu que arrenqui el bull. Incorporeu-hi l’arròs i 2 pessics de sal. Tapeu-ho i quan arrenqui el bull deixeu-ho coure a foc mitjà 5 minuts….

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat