Infusió de farigola, romaní i llimona

Begudes, Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Bernard Benbassat

Avui us animem a preparar un litre d'infusió per anar fent glopets si necessiteu digerir millor els àpats, si us ronda un costipat o teniu mal de coll o si voleu millorar la circulació, la memòria i l'ànim.

  • Racions:
    1 litre
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1,1 l d’aigua
Farigola
Romaní
2 llimones

Elaboració

Feu bullir 1,1 l d’aigua.
Afegiu-hi un manat petit de farigola fresca o seca, un de romaní fresc o sec i el suc de dues llimones.
Apagueu el foc i tapeu-ho.
Infusioneu-ho durant 15 min…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat