Infusió de farigola, romaní i llimona

Begudes, Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Bernard Benbassat

Avui us animem a preparar un litre d'infusió per anar fent glopets si necessiteu digerir millor els àpats, si us ronda un costipat o teniu mal de coll o si voleu millorar la circulació, la memòria i l'ànim.

  • Racions:
    1 litre
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

  • 1,1 l d’aigua
  • Farigola
  • Romaní
  • 2 llimones

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Infusió de farigola, romaní i llimona

Begudes, Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    1 litre
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Avui us animem a preparar un litre d'infusió per anar fent glopets si necessiteu digerir millor els àpats, si us ronda un costipat o teniu mal de coll o si voleu millorar la circulació, la memòria i l'ànim.


Ingredients

  • 1,1 l d'aigua
  • Farigola
  • Romaní
  • 2 llimones

Elaboració

  1. Feu bullir 1,1 l d’aigua.
  2. Afegiu-hi un manat petit de farigola fresca o seca, un de romaní fresc o sec i el suc de dues llimones.
  3. Apagueu el foc i tapeu-ho.
  4. Infusioneu-ho durant 15 minuts.
  5. Coleu-ho i preneu-vos-ho calent o fred.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Feu bullir 1,1 l d’aigua.
  2. Afegiu-hi un manat petit de farigola fresca o seca, un de romaní fresc o sec i el suc de dues llimones.
  3. Apagueu el foc i tapeu-ho.
  4. Infusioneu-ho durant 15 minuts.
  5. Coleu-ho i preneu-vos-ho calent o fred.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat