Remenat de tofu, alga wakame i salmó

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

La recepta fàcil i molt versàtil que admet variants, com un saltat de bolets o de gambes en lloc del salmó. També el pot servir sobre arròs integral amb cúrcuma o sobre espirals de pasta d’espelta.    

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora
© Pau Esculies

Ingredients

250 g de tofu fresc ecològic, ben esmicolat
2 cebes

Elaboració

Bulliu el tofu 3 minuts amb aigua que el cobreixi. Coleu-lo i deixeu-lo refredar. Esmicoleu-lo amb les mans o amb una forquilla.
Remulleu la wakame 5 minuts amb aigua que la cobreixi. Escorreu-…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat