Xips de verdures

Aperitius  |  Bernard Benbassat

Per fi, pica-pica saludables, senzills i ràpids de preparar amb hortalisses que ens aportaran vitamines i minerals. Quan els tasteu, voldreu repetir!!

  • Racions:
    100 grams
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

  • Pastanaga
  • Xirivia
  • Nap
  • Nyàmera
  • Carxofa
  • Remolatxa
  • Arrel d’api
  • Patata (els xips de patata s’han de deixar en remull en aigua molt freda durant 2 hores com a mínim, escórrer-los molt bé, eixugar-los i fregir-los)
  • Oli de girasol
  • Sal grossa

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Xips de verdures

Aperitius  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    100 grams
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Per fi, pica-pica saludables, senzills i ràpids de preparar amb hortalisses que ens aportaran vitamines i minerals. Quan els tasteu, voldreu repetir!!


Ingredients

  • Pastanaga
  • Xirivia
  • Nap
  • Nyàmera
  • Carxofa
  • Remolatxa
  • Arrel d'api
  • Patata (els xips de patata s'han de deixar en remull en aigua molt freda durant 2 hores com a mínim, escórrer-los molt bé, eixugar-los i fregir-los)
  • Oli de girasol
  • Sal grossa

Elaboració

  1. Talleu xips de les verdures raspallades, ben rentades i sense pelar, a 0,5 mm de gruix amb una mandolina ceràmica.
  2. Fregiu els xips en força oli de girasol ppf a 180º, sense deixar de moure’ls.
  3. Escorreu-los amb un colador i sobre paper absorbent.
  4. Saleu-los amb sal grossa en el moment de servir-los.
  5. Un resultat òptim (textura) s'aconseguiria deshidratant els xips abans de fregir-los.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Talleu xips de les verdures raspallades, ben rentades i sense pelar, a 0,5 mm de gruix amb una mandolina ceràmica.
  2. Fregiu els xips en força oli de girasol ppf a 180º, sense deixar de moure’ls.
  3. Escorreu-los amb un colador i sobre paper absorbent.
  4. Saleu-los amb sal grossa en el moment de servir-los.
  5. Un resultat òptim (textura) s’aconseguiria deshidratant els xips abans de fregir-los.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat