Xips de verdures

Aperitius  |  Bernard Benbassat

Per fi, pica-pica saludables, senzills i ràpids de preparar amb hortalisses que ens aportaran vitamines i minerals. Quan els tasteu, voldreu repetir!!

  • Racions:
    100 grams
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Pastanaga
Xirivia
Nap
Nyàmera
Carxofa
Re

Elaboració

Talleu xips de les verdures raspallades, ben rentades i sense pelar, a 0,5 mm de gruix amb una mandolina ceràmica.
Fregiu els xips en força oli de girasol ppf a 180º, sense deixar de mou…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat