Brandada ràpida de bacallà i mill

Plat principal, Aperitius  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una manera ràpida i fàcil de preparar la brandada de bacallà sense tant oli com la versió tradicional, ni lactis ni gluten com algunes receptes contemporànies. Aquesta proposta amb mill és fàcil de digerir, molt nutritiva i molt agradable al paladar.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    55 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 grapat de bacallà esqueixat i ben dessalat
1 vas (

Elaboració

Poseu dues cullerades d’oli en una cassola de fons gruixut i salteu la ceba amb l’all i un pessic de sal. Deixeu-la coure 10 minuts remenant de tant en tant, fins que comenci a enrossir-se.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat