Batut de llet d’arròs i préssec

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Batut refrescant per a l'estiu que combina la llet d'arròs; nutritiva, saludable i molt més digestiva que la llet de vaca, i el préssec; una fruita d'estiu rica en carotens, potassi i vitamina C.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

2 préssecs
1 vas (250 ml) de llet d’arròs freda

Elaboració

Peleu i talleu el préssec i traieu-ne el pinyol.
Poseu-lo a la batedora, afegiu-hi la sal i la llet d’arròs i bateu-ho bé. Rectifiqueu de llet segons la consistència que vulgueu.
Prene…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat