Crudités per a untar

Aperitius  |  Bernard Benbassat

Els clàssics ingredients de les amanides són substituits per un grapat de crudités molt saludables. Reuneix-les totes i ja ho tens! Es millor que dineu les verdures crues i que a l'hora de sopar no opteu pel menjar cru doncs dona molta feina al nostra aparell digestiu.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Pastanaga
Remolatxa crua
Cogombre
Nap Daikon fr

Elaboració

Agrupeu 600 g d’aquestes crudités i que siguin ben fresques
Talleu-ho ben petit o a tires
Serviu-ho amb diverses salses com ara vinagreta de vinagre d’ume, vinagreta de yuzu, crema de ceba …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat