Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea.

La recepta

Crudités per a untar

Per a 4 persones

-Aquesta setmana us ho posem molt fàcil!

-Els clàssics ingredients de les amanides són substituits per un grapat de crudités molt saludables. Reuneix-les totes i ja ho tens!

-És millor que dinis aquesta amanida. A l’hora de sopar és convenient no optar pel menjar cru.

Foto: Pau Escúlies

Ingredients:

  • Pastanaga
  • Remolatxa crua
  • Cogombre
  • Daikon fresc
  • Raves llargs
  • Api

Elaboració:

  1. Agrupeu 600 g d’aquestes crudités i que siguin ben fresques
  2. Talleu-ho ben petit o a tires
  3. Serviu-ho amb diverses salses com ara vinagreta de vinagre d’ume, vinagreta de yuzu, crema de ceba confitada, crema d’alls tendres escalibats, olivada verda i negra, vinagreta de miso, hummus lleuger o pasta de cacauet.


Comentaris
PUBLICITAT

amunt

amunt