Crudités per a untar

Aperitius  |  Bernard Benbassat

Els clàssics ingredients de les amanides són substituits per un grapat de crudités molt saludables. Reuneix-les totes i ja ho tens! Es millor que dineu les verdures crues i que a l'hora de sopar no opteu pel menjar cru doncs dona molta feina al nostra aparell digestiu.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

  • Pastanaga
  • Remolatxa crua
  • Cogombre
  • Nap Daikon fresc
  • Raves llargs
  • Api

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Crudités per a untar

Aperitius  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Els clàssics ingredients de les amanides són substituits per un grapat de crudités molt saludables. Reuneix-les totes i ja ho tens! Es millor que dineu les verdures crues i que a l'hora de sopar no opteu pel menjar cru doncs dona molta feina al nostra aparell digestiu.


Ingredients

  • Pastanaga
  • Remolatxa crua
  • Cogombre
  • Nap Daikon fresc
  • Raves llargs
  • Api

Elaboració

  1. Agrupeu 600 g d'aquestes crudités i que siguin ben fresques
  2. Talleu-ho ben petit o a tires
  3. Serviu-ho amb diverses salses com ara vinagreta de vinagre d'ume, vinagreta de yuzu, crema de ceba confitada, crema d'alls tendres escalibats, olivada verda i negra, vinagreta de miso, hummus lleuger o pasta de cacauet, que fareu a part.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Agrupeu 600 g d’aquestes crudités i que siguin ben fresques
  2. Talleu-ho ben petit o a tires
  3. Serviu-ho amb diverses salses com ara vinagreta de vinagre d’ume, vinagreta de yuzu, crema de ceba confitada, crema d’alls tendres escalibats, olivada verda i negra, vinagreta de miso, hummus lleuger o pasta de cacauet, que fareu a part.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat