Rosques d’espinacs i tofu

Inici  ›  Receptes 19 de juny 2012 | Actualitzat el 5 de juliol 2017

Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

 

La recepta

Rosques d’espinacs i tofu

6 racions

Llest en 30 minuts

Cost: 8 euros

Ingredients

  • 6 fulles de fil·lo de blat o d’arròs
  • Oli d’oliva ppf
  • 400 g d’espinac fresc cru una mica picat
  • 160 g de ceba sofregida
  • 120 g de dauets de tofu saltats
  • 40 g de panses nanes de Corint
  • 10 g de caldo de verdures deshidratat

Elaboració

  1. Unteu una cara de cada fulla de fil·lo.
  2. Empleneu-les amb la barreja de la resta dels ingredients. Enrotlleu-les i cargoleu-les.
  3. Poseu-les damunt una safata de forn untada amb oli i ruixeu cada peça.
  4. Empolsineu-hi llavors de rosella.
  5. Enforneu-ho durant 25 minuts a 200 graus en la funció turbo.
  6. Serviu-ho tebi.

PUBLICITAT

portada  —  amunt

portada  —  amunt

Rosques d’espinacs i tofu

Inici  ›  Receptes 19 de juny 2012 | Actualitzat el 5 de juliol 2017

Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

 

La recepta

Rosques d’espinacs i tofu

6 racions

Llest en 30 minuts

Cost: 8 euros

Ingredients

  • 6 fulles de fil·lo de blat o d’arròs
  • Oli d’oliva ppf
  • 400 g d’espinac fresc cru una mica picat
  • 160 g de ceba sofregida
  • 120 g de dauets de tofu saltats
  • 40 g de panses nanes de Corint
  • 10 g de caldo de verdures deshidratat

Elaboració

  1. Unteu una cara de cada fulla de fil·lo.
  2. Empleneu-les amb la barreja de la resta dels ingredients. Enrotlleu-les i cargoleu-les.
  3. Poseu-les damunt una safata de forn untada amb oli i ruixeu cada peça.
  4. Empolsineu-hi llavors de rosella.
  5. Enforneu-ho durant 25 minuts a 200 graus en la funció turbo.
  6. Serviu-ho tebi.

PUBLICITAT

portada  —  amunt