Rosques d’espinacs i tofu

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Recepta amb fulles de fil·lo farcides d'espinacs i tofu saltat. Entretingudes de fer però boníssimes!

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

  • 6 fulles de fil·lo de blat o d’arròs
  • Oli d’oliva ppf
  • 400 g d’espinac fresc cru una mica picat
  • 160 g de ceba sofregida
  • 120 g de dauets de tofu saltats
  • 40 g de panses nanes de Corint
  • Llavors de rosella
  • 10 g de caldo de verdures deshidratat

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Rosques d’espinacs i tofu

Plat principal  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Recepta amb fulles de fil·lo farcides d'espinacs i tofu saltat. Entretingudes de fer però boníssimes!


Ingredients

  • 6 fulles de fil·lo de blat o d'arròs
  • Oli d'oliva ppf
  • 400 g d'espinac fresc cru una mica picat
  • 160 g de ceba sofregida
  • 120 g de dauets de tofu saltats
  • 40 g de panses nanes de Corint
  • Llavors de rosella
  • 10 g de caldo de verdures deshidratat

Elaboració

  1. Unteu una cara de cada fulla de fil·lo.
  2. Empleneu-les amb la barreja de la resta dels ingredients. Enrotlleu-les i cargoleu-les.
  3. Poseu-les damunt una safata de forn untada amb oli i ruixeu cada peça.
  4. Empolsineu-hi llavors de rosella.
  5. Enforneu-ho durant 25 minuts a 200 graus en la funció turbo.
  6. Serviu-ho tebi.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Unteu una cara de cada fulla de fil·lo.
  2. Empleneu-les amb la barreja de la resta dels ingredients. Enrotlleu-les i cargoleu-les.
  3. Poseu-les damunt una safata de forn untada amb oli i ruixeu cada peça.
  4. Empolsineu-hi llavors de rosella.
  5. Enforneu-ho durant 25 minuts a 200 graus en la funció turbo.
  6. Serviu-ho tebi.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat