Rosques d’espinacs i tofu

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Recepta amb fulles de fil·lo farcides d'espinacs i tofu saltat. Entretingudes de fer però boníssimes!

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

6 fulles de fil·lo de blat o d’arròs
Oli d’oliva pp

Elaboració

Unteu una cara de cada fulla de fil·lo.
Empleneu-les amb la barreja de la resta dels ingredients. Enrotlleu-les i cargoleu-les.
Poseu-les damunt una safata de forn untada amb oli i ruixeu c…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat