Amanida amb créixens i alga wakame marinada

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Amanida depurativa i refrescant, farcida de minerals! La wakame és una alga excel·lent per a la nutrició de la pell, les ungles i els cabells.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

½ vas de wakame fresca en sal de Galícia
1 grapat d

Elaboració

Dessaleu l’alga: cobriu-la d’aigua, remeneu i llenceu l’aigua. Repetiu-ho una segona vegada i, a la tercera, deixeu-la en remull 3-5 minuts. Llenceu l’aigua i escorreu-la.
Amaniu-la amb…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat