Endívies farcides amb amanida d’alvocat i ‘cochayuyo’

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Descobreix aquesta amanida multicolor amb alvocat, tomàquet, fulla verda i all negre per farcir barquetes d’endívia, acompanyades d’una salsa de quefir i cúrcuma.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

4 endívies grans
2 cullerades d’alga cochayuyo sec

Elaboració

Macereu la ceba laminada amb un pessic de sal i 3 cullerades de vinagre de poma, durant 15 minuts com a mínim.
Poseu l’alga cochayuyo en remull amb aigua que la cobreixi, uns 30 minuts o fin…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat