Seitons amb vinagre

Aperitius  |  Bernard Benbassat

El seitó és un peix blau ric en omega-3 i una excel·lent font de proteïnes d'alt valor biològic i de vitamina B-12. A més, és una alternativa molt econòmica i recomanada especialment a persones amb problemes cardiovasculars.

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts + 24h de maceració
© Pau Esculies

Ingredients

500 g de seitons molt frescos
150 g de vinagre blanc

Elaboració

Traieu el cap i les tripes de 500 g de seitó ben fresc.
Esbandiu-lo amb aigua molt freda i cobriu-lo amb 150 ml de vinagre blanc d’arròs i 150 ml d’aigua de mar.
Escampeu-hi 10 g de sa…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat