Broqueta de polenta amb anxova i pebrot

Aperitius  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Broqueta amb una combinació perfecta entre la dolçor de la polenta i el gust salat de l'anxova. Ideal per a festes, ja que es pot preparar abans i es conserva molt bé a la nevera.

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Per a la base de polenta

1 vas de polenta
4 vasos (1

Elaboració

Feu bullir 3 vasos d’aigua i salpebreu. Talleu-ne l’ebullició amb el quart vas d’aigua i aneu-hi afegint la polenta a poc a poc, en forma de pluja, i bateu-ho constantment amb varetes per e…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat