Saltat llarg de pastanagues amb gingebre i romaní

Plat principal, Aperitius  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Sabieu que la cocció de les pastanagues amb oli, durant uns vint minuts, augmenta la biodisponibilitat dels carotenoides que contenen? Un plat dolç i picant que escalfa i llueix a qualsevol taula gràcies al seu color viu.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 k de pastanagues
5 cm de gingebre fresc
1 branca

Elaboració

Peleu i talleu les pastanagues al biaix en trossos grossos.
Unteu una cassola de fons gruixut amb oli i salteu-hi les pastanagues 3-4 minuts amb un pessic de sal. Tireu-hi el romaní i un raig …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat