Rap al gingebre i llimona

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Aconsellem fer aquesta deliciosa recepta a la primavera, ja que els mesos òptims per comprar el rap són a l'abril i al maig. La resta de l'any solen ser dels peixos més cars d'entre els que trobaràs a la peixateria.

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts + 2h de maceració

Ingredients

  • 6 filets de rap de 200 g
  • 100 g de suc de llimona
  • la ratlladura d’1 llimona
  • 30 g de gingebre fresc ratllat
  • 60 g de tamari
  • 60 g de concentrat d’atzavara
  • 60 g d’oli d’oliva

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Rap al gingebre i llimona

Plat principal  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts + 2h de maceració

Aconsellem fer aquesta deliciosa recepta a la primavera, ja que els mesos òptims per comprar el rap són a l'abril i al maig. La resta de l'any solen ser dels peixos més cars d'entre els que trobaràs a la peixateria.


Ingredients

  • 6 filets de rap de 200 g
  • 100 g de suc de llimona
  • la ratlladura d’1 llimona
  • 30 g de gingebre fresc ratllat
  • 60 g de tamari
  • 60 g de concentrat d’atzavara
  • 60 g d'oli d'oliva

Elaboració

  1. Macereu els filets de rap en el suc de llimona, la ratlladura de la llimona, el gingebre fresc ratllat i el tamari, durant un parell d'hores.
  2. Escorreu els filets i traieu-ne l’excés d’aigua amb paper de cuina.
  3. Poseu a bullir l’atzavara en una paella antiadherent. Quan comenci a agafar una mica de color, poseu-hi els filets i continueu caramel·litzant l’atzavara, sense parar de moure els filets; gireu-los per les dues bandes.
  4. Al cap de 8 minuts de cocció en moviment, retireu els filets i manteniu-los calents.
  5. Afegiu la maceració a la paella. Reduïu-la a un terç i emulsioneu-la amb l'oli d'oliva.
  6. Talleu els filets de rap per la meitat. Napeu el fons dels plats de servei amb reducció emulsionada i dipositeu-hi les dues meitats de filet de rap a sobre.
  7. Serviu-ho calent.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Macereu els filets de rap en el suc de llimona, la ratlladura de la llimona, el gingebre fresc ratllat i el tamari, durant un parell d’hores.
  2. Escorreu els filets i traieu-ne l’excés d’aigua amb paper de cuina.
  3. Poseu a bullir l’atzavara en una paella antiadherent. Quan comenci a agafar una mica de color, poseu-hi els filets i continueu caramel·litzant l’atzavara, sense parar de moure els filets; gireu-los per les dues bandes.
  4. Al cap de 8 minuts de cocció en moviment, retireu els filets i manteniu-los calents.
  5. Afegiu la maceració a la paella. Reduïu-la a un terç i emulsioneu-la amb l’oli d’oliva.
  6. Talleu els filets de rap per la meitat. Napeu el fons dels plats de servei amb reducció emulsionada i dipositeu-hi les dues meitats de filet de rap a sobre.
  7. Serviu-ho calent.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat