Tres cremes

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Una forma original i divertida de presentar tres cremes de verdures. Una recepta plena de color, de sabors i de vitamines, que demana dedicació i una certa paciència però que us proporcionarà un magnífic resultat.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    1 h 10 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Crema vermella

  • 575 g de remolatxa cuita
  • 250 g d’aigua de la seva cocció
  • 1/2 g de farigola
  • 1/4 g de curry Sherwood blau
  • 10 g de tamari
  • 5 g de vinagre d’ume
  • 15 g de vinagre blanc d’arròs
  • 1 g de Xantana
  • 40 g d’oli de girasol
  • 300 g de gel pilé

Crema groga

  • 250 g de ceba a trossos d’1cm.
  • 350 g de pastanaga tallada en mirepoix
  • 750 g de carabassa Butternut ( Violí ) tallada en mirepoix
  • 1/2 g de fonoll
  • 1 fulla de llorer
  • 1 g de comí mòlt
  • 8 g de sal
  • 50 g de suc de llimona
  • 200 g d’aigua
  • 35 g d’oli de girasol
  • 1 g de xantana que no piqui ni sigui amargant
  • 350 g de gel pilé

Crema verda

  • 450 g de bleda verda
  • 650 g d’espinacs
  • 1 g de nou moscada ratllada
  • 1 g de ratlladura fresca de llimona
  • 5 g de sal
  • 1 g de xantana
  • 60 g d’oli d’oliva que no sigui picant ni amargant
  • 250 g de gel pilé

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Tres cremes

Plat principal  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    1 h 10 minuts

Una forma original i divertida de presentar tres cremes de verdures. Una recepta plena de color, de sabors i de vitamines, que demana dedicació i una certa paciència però que us proporcionarà un magnífic resultat.


Ingredients

Crema vermella

  • 575 g de remolatxa cuita
  • 250 g d'aigua de la seva cocció
  • 1/2 g de farigola
  • 1/4 g de curry Sherwood blau
  • 10 g de tamari
  • 5 g de vinagre d'ume
  • 15 g de vinagre blanc d'arròs
  • 1 g de Xantana
  • 40 g d'oli de girasol
  • 300 g de gel pilé

Crema groga

  • 250 g de ceba a trossos d'1cm.
  • 350 g de pastanaga tallada en mirepoix
  • 750 g de carabassa Butternut ( Violí ) tallada en mirepoix
  • 1/2 g de fonoll
  • 1 fulla de llorer
  • 1 g de comí mòlt
  • 8 g de sal
  • 50 g de suc de llimona
  • 200 g d'aigua
  • 35 g d'oli de girasol
  • 1 g de xantana que no piqui ni sigui amargant
  • 350 g de gel pilé

Crema verda

  • 450 g de bleda verda
  • 650 g d'espinacs
  • 1 g de nou moscada ratllada
  • 1 g de ratlladura fresca de llimona
  • 5 g de sal
  • 1 g de xantana
  • 60 g d'oli d'oliva que no sigui picant ni amargant
  • 250 g de gel pilé

Elaboració

Crema vermella

  1. Poseu  tots els ingredients al bol de la Thermomix.
  2. Tritureu 3 segons al número 8.
  3. Coleu amb el colador xinès i per l'estamenya.
  4. Passeu per la mànega sense filtre i reserveu en fred.

Crema groga

  1. Escalfeu l'oli a l'olla a pressió. Daureu la ceba.
  2. Afegiu la pastanaga i la carbassa. Ofegueu.
  3. Afegiu el fonoll, el llorer, el comí i la sal. Ofegueu.
  4. Desgreixau amb el suc de la llimona. Evaporar.
  5. Mulleu amb l'aigua. Tancar l'olla a pressió. Cuinar 12 minuts i esperar-ne 10 abans d'obrir l'olla.
  6. Elimineu la fulla de llorer. Passeu al bol de la Thermomix amb la resta d' ingredients.
  7. Tritureu 3 minuts al nº 8. Rectifiqueu.
  8. Coleu amb el colador xinès i per l'estemenya.
  9. Passeu per la mànega sense filtre i reserveu en fred.

Crema verda

  1. Bulliu 8L d'aigua amb 120 g de sal gris. Poseu les bledes. Coeu  5 min tapat a foc viu tapat. Afegiu els espinacs. Cuineu 3 min més en les mateixes condicions.
  2. Escorreu amb aranya. Passeu per aigua amb glaçons de gels fins que la crema es refredi totalment.
  3. Escorreu de nou.
  4. Passeu al bol de la Thermomix, amb la resta d'ingredients.
  5. Tritureu 3 min al nº 8. Rectifiqueu. Coleu pel colador xinès i per l'estamenya.
  6. Passeu per la mànega sense filtre i reserveu en fred.

Servei

  1. Acosteu les tres cremes amb l'ordre de l'elaboració ajudant-vos amb dos motlles rodons.
  2. Serviu a temperatura ambient.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

Crema vermella

  1. Poseu  tots els ingredients al bol de la Thermomix.
  2. Tritureu 3 segons al número 8.
  3. Coleu amb el colador xinès i per l’estamenya.
  4. Passeu per la mànega sense filtre i reserveu en fred.

Crema groga

  1. Escalfeu l’oli a l’olla a pressió. Daureu la ceba.
  2. Afegiu la pastanaga i la carbassa. Ofegueu.
  3. Afegiu el fonoll, el llorer, el comí i la sal. Ofegueu.
  4. Desgreixau amb el suc de la llimona. Evaporar.
  5. Mulleu amb l’aigua. Tancar l’olla a pressió. Cuinar 12 minuts i esperar-ne 10 abans d’obrir l’olla.
  6. Elimineu la fulla de llorer. Passeu al bol de la Thermomix amb la resta d’ ingredients.
  7. Tritureu 3 minuts al nº 8. Rectifiqueu.
  8. Coleu amb el colador xinès i per l’estemenya.
  9. Passeu per la mànega sense filtre i reserveu en fred.

Crema verda

  1. Bulliu 8L d’aigua amb 120 g de sal gris. Poseu les bledes. Coeu  5 min tapat a foc viu tapat. Afegiu els espinacs. Cuineu 3 min més en les mateixes condicions.
  2. Escorreu amb aranya. Passeu per aigua amb glaçons de gels fins que la crema es refredi totalment.
  3. Escorreu de nou.
  4. Passeu al bol de la Thermomix, amb la resta d’ingredients.
  5. Tritureu 3 min al nº 8. Rectifiqueu. Coleu pel colador xinès i per l’estamenya.
  6. Passeu per la mànega sense filtre i reserveu en fred.

Servei

  1. Acosteu les tres cremes amb l’ordre de l’elaboració ajudant-vos amb dos motlles rodons.
  2. Serviu a temperatura ambient.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat