Tres cremes

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Una forma original i divertida de presentar tres cremes de verdures. Una recepta plena de color, de sabors i de vitamines, que demana dedicació i una certa paciència però que us proporcionarà un magnífic resultat.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    1 h 10 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Crema vermella

575 g de remolatxa cuita
250 g d’aigu

Elaboració

Crema vermella

Poseu  tots els ingredients al bol de la Thermomix.
Tritureu 3 segons al número 8.
Coleu amb el colador xinès i per l’estamenya.
Passeu per la mànega sense filtre i re…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat