Esmorzar amb flocs de civada i poma

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una manera ràpida i simple de preparar un esmorzar nutritiu i reforçant.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts + 1 nit de repòs
© Pau Esculies

Ingredients

8-9 cullerades (125 ml) de flocs de civada gruixuts*

Elaboració

Durant la vigília, remulleu els flocs amb l’aigua en un cassó.
Al matí, incorporeu-hi la poma tallada, la sal i feu que arrenqui el bull. Coeu-ho a foc suau, remenant de tant en tant, duran…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat