Saltat d’espàrrecs i pastanagues amb arròs integral llarg

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una proposta de primavera, lleugera, depurativa i ràpida d’elaborar en què la cúrcuma i el pebre negre acabat de moldre aporten aroma i color a l’arròs; tot plegat combinat amb el verd de qualsevol verdura sempre resulta atractiu.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora
© Pau Esculies

Ingredients

1 vas (250 ml) d’arròs integral de gra llarg
2 vas

Elaboració

Renteu l’arròs integral per immersió i escorreu-lo per decantació, per eliminar qualsevol resta de segó.
Poseu l’aigua en un cassó, tapeu-lo i feu que arrenqui el bull.
Incorporeu-h…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat