Crema de xirivia amb ametlla i gingebre

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una crema elegant de tardor que escalfa, reforça el sistema digestiu i ajuda a mantenir els pulmons en forma, gràcies al picant del gingebre i als greixos de l’ametlla crua que els lubriquen.  

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

2 cebes a mitja lluna
500 g de xirivia a rodanxes

Elaboració

Per activar les ametlles

Poseu-les en remull amb aigua bona i un raig de vinagre durant 8-12 hores a temperatura ambient i tapades.
Llenceu l’aigua de remull, esbandiu i peleu-les.

Per a …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat