Pasta d’espelta primitiva amb bròquil, carbassa i bolets maitake

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Per als amants de la pasta l’espelta primitiva o blat salvatge és un cereal de molt bona elecció

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

250 g de crestes d’espelta primitiva integral de Soria

Elaboració

Bulliu la pasta amb aigua salada durant cinc minuts, fins que estigui al dente.
Escorreu-la, passeu-la a un bol, amaniu-la amb oli i salsa de soja i remeneu-ho tot.
Salteu el bròquil, els p…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat