Gelatina de poma amb móres

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una manera divertida i difernts d’acostumar els més petits de la casa a menjar fruita. Ideal per prendre per berenar,a mig matí o fins i tot, per esmorzar!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts + 2 hores de nevera
© Pau Esculies

Ingredients

1 grapat de móres
1 cullerada (15 ml, 6 g) d’agar-

Elaboració

Barregeu l’agar-agar amb el suc i uns granets de sal. Feu que arrenqui el bull i deixeu-ho coure destapat a foc suau un parell de minuts.
Aparteu-ho del foc i incorporeu-hi la ratlladura de t…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat