Crema de remolatxa amb tàrtar d’algues i ruca

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una crema molt senzilla i que vesteix qualsevol taula, especialment si la presenteu contrastada amb sabors i colors que aportin polaritat.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

4 remolatxes mitjanes, sense les fulles
3 cebes a mit

Elaboració

Bulliu les remolatxes: bulliu-les senceres, sense pelar,  amb aigua salada que les cobreixi, uns 10-15 minuts, segons la mida. Coleu i llenceu l’aigua de cocció, traieu-ne el cap i la cua, pel…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat