Carxofa farcida de fajol

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

La combinació de la carxofa amb el fajol fa d’aquest plat una alternativa excel·lent per ajudar a depurar l’organisme.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

4 carxofes
½ llimona
1 vas (250 ml) de gra de faj

Elaboració

Per al fajol

Renteu el fajol, escorreu-lo bé i torreu-lo en una paella sense oli, remenant constantment fins que el gra s’hagi assecat. Retireu-lo del foc.
Poseu 2 vasos d’aigua en un cas…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat