Seitan amb espàrrecs

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una forma deliciosa de tastar el seitan, una proteïna vegetal feta a partir del gluten del blat d'una textura molt agradable i un gust boníssim.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 paquet de seitan tallat a trossos irregulars
2 cebe

Elaboració

Enrossiu el seitan a la paella amb una mica d’oli i reserveu-lo ( si voleu un plat depuratiu salteu-vos aquest pas)
Salteu la ceba amb una mica d’oli i un pessic de sal, 5 minuts o fins que c…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat